tiistai 3. huhtikuuta 2012

Lauri Törhönen Potut pottuina

Elokuvaohjaaja Lauri Törhösen teos,  Potut pottuina, Otava, 2007 kertoo tuplapotkujen (tuplapottujen) jälkeisistä ajoista. Kenkää työpaikalta ja potkut avioliitosta, jossa vaimo oli gourmet-kokki. (Minulle ei selvinnyt onko fiktiota, mutta voisi olla ehkä hieman faktapohjaistakin)

Törhönen tarinoi 192 sivua, teemalla "valtaa keittiö", puhuu perunoiden ja kalan sekä lihan ja myös teen valmistuksesta, kattauksesta erilaisista alkoholijuomista, ja paljon on muistelua menneestä ajasta.

Luin kirjan nopeasti, enkä voi sanoa sen puhutelleen itseäni.

Ongelma on kyllä todellinen, miehet jos syövät ensin äidin ja sitten vaimonsa valmistamaa ruokaa, ovat leskeksi tulon tai avioeron jälkeen todellisessa liemessä, joten keittiö kannattaisi ottaa haltuun jo ennen sen tarvetta.

Kirjan ostin alennusmyynnistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti